gototopgototop
facebook

Căutare dupa judeţe

Joomla Slide Menu by DART Creations

cautare avansata


Apartament in regim hotelier Sibella din ConstantaGalerie foto:
Apartament in regim hotelier Sibella din Constanta

Date de contact


Localitatea: Constanta
Adresă: Str. Casin, Nr. 2, Bl. G5c, Sc. a, Ap. 4
Telefon: 0721759997
Telefon: 0767411404
Persoană Recepție: Robert

E-mail:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Alte pensiuni în Cazare Constanţa

Hartă de access:

Tarife de cazare:
Tarife valabile până la data de
13.07.2014
NOTĂ: Vă rugăm să cereţi informaţii despre tarifele de cazare atunci când contactaţi telefonic Apartament in regim hotelier Sibella din Constanta, deoarece tarifele afişate s-ar putea să nu mai fie de actualitate.
Nr. Camere Preț cameră/pe săptămână Preț cameră/în weekend
Număr camere single - - -
Număr camere duble 3 80 lei -
Număr camere triple - 120 lei -
Număr camere multiple - - -
Număr apartamente 2 - -
Numărul total de camere 3
Capacitatea 6
Preţ închiriere integral/zi 240 lei
Preț mic dejun Preț prânz Preț cină
- - -

Apartament Sibella inchiriaza apartamente 2-3 camere decomandate, zona faleza nord la circa 50 m de plaja si la 1000 m de satul de vacanta aqua park, gondola plaja perla. Apartamentul Sibella dispune de 3 camere decomandat de 80 mp 2 bai cu 2 dormitoare matrimoniale cu pat dublu, cablu tv,internet wifi in fiecare camera, in living coltar extensibil pentru 2 persoane, bucatarie complet mobilata, loc de parcare.

In apropirea apartamentului gasim urmatoarele: market,restaurant reyna, bar terasa, maxi taxi, gara, mamaia sat. In acest apartament se pot caza 6 persoane, nu se accepta animale de companie, preturile difera de la perioada la numarul zilelor de cazare. 

Nu se inchiriaza mai putin 2 nopti. Preturile pentru wekeend difera fata de cursul saptamanii.

Pentru relatii sau rezervari ma puteti contacta pana la orele 00.

Facilități:
checkinternet wireless checkinternet cablu deletesală de conferințe
deletebar deletebiliard deleteechitație
checkparcare deleteplata cu cardul checkfrigider
deleteroom service deletesală mese deletesaună
deletegrătar/barbeque checkTV deletese acceptă animale
deletebaie în cameră checkapă caldă deletepescuit


Descrierea și facilitățile sunt conforme cu realitatea?
  •  0 vot 
  • Da
  •    
  • Nu
  •  1 vot 
Părerile turiștilor:

Comentarii  

 
0 #2 Clara Sabat 11-08-2015 06:33
PLUSURI : Apartamentul arată bine. E curat, mobilierul relativ bine întreținut și funcțional. Amplasarea față de plajă și locuri de interes pentru masă și cumpărături e perfectă.

MINUSURI: Nu are aer condiționat. Paturile nu sunt confortabile. Perne: e bine să ne luăm de acasă. Vesela e inexistentă (cu excepția câtorva farfurii, căni și tacâmuri). Frigiderul e foarte vechi și nu răcește. Congelatorul are sertarele sparte. Mașina de spălat e veche, ruginită și murdară. Televizoarele sunt și ele vechi. Toate electrocasnicel e au cca 15 ani vechime. Centrala de apartament e ascunsă în spatele unei ușițe încuiate de proprietar, astfel că nu poți modifica reglajele și la duș ai 2 min. apă caldă și 10 min. apă rece.
Proprietarul reacționează agresiv verbal dacă i se semnalează nereguli. Nu își respectă clienții. Are de criticat pe fiecare pentru ceva și se comportă de parcă le-ar face o favoare clienților că le închiriază apartamentul. Prețul însă, e maxim.
 
 
0 #1 Clara Sabat 09-08-2015 11:34
PRO : Apartamentul arată bine. E curat, mobilierul bine întreținut și funcțional. Amplasarea față de plajă și locuri de interes pentru masă și cumpărături e perfectă.

CONTRA: Nu are aer condiționat. Vesela e inexistentă (cu excepția câtorva farfurii, căni și tacâmuri). Frigiderul e foarte vechi și nu răcește. Congelatorul are sertarele sparte. Mașina de spălat e veche, ruginită și murdară. Televizoarele sunt și ele vechi. Toate electrocasnicel e au cca 15 ani vechime. Aragazul poate fi folosit doar dacă i se cere proprietarului să deschidă gazele.
Proprietarul reacționează agresiv verbal dacă i se semnalează nereguli. Nu își respectă clienții. Are de criticat pe fiecare pentru ceva și se comportă de parcă le-ar face o favoare clienților că le închiriază apartamentul. Prețul însă, e maxim.
 
Data adăugării: 10.07.2014     Vizualizări: 1368RSS Feeds

Autentificare proprietari

Parteneri (P)

Ai nevoie de o terapie de recuperare medicala? Citeste articolele de pe www.kinetoacasa.ro, care cuprind informatii despre kinetoterapie, terapia Bowen, respectiv terapia Yumeiho.