gototopgototop
facebook

Căutare dupa judeţe

Joomla Slide Menu by DART Creations

cautare avansata

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

infOKazare.ro garanteaza siguranta informatiilor oferite de dumneavoastra, astfel ca este exclusa posibilitatea vinderii sau instrainarii sub orice forma a datelor abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organe de stat.  

 

COPYRIGHT

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a informatiilor/designului/surselor site-ului efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. infOKazare.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre web site-ul infOKazare.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea infOKazare.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective. 


LIMITAREA RASPUNDERII

infOKazare.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul din cadrul site-ului, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii site-ului. infOKazare.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, infOKazare.ro nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali/necomerciali si/sau de catre utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, utilizatorii site-ului  infOKazare.ro sunt de acord sa exonereze de raspundere proprietarii web site-ului cazari.info.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a prezentului web site. Pentru caz de forta majora, infOKazare.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al infOKazare.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele web site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe proprietarii infOKazare.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor infOKazare.ro sau orice alt aspect relationat serviciilor oferite de catre infOKazare.ro.


DATE CU CARACTER PERSONAL 

Toate datele transmise de dumneavoastra vor fi folosite conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare. Conform acesteia, utilizatorul are dreptul de informare, de acces si de interventie asupra datelor comunicate.
Prin transmiterea sub orice forma a datelor dumneavoastra catre infOKazare.ro, va exprimati acordul pentru primirea de newsletter-e informative, oferte si alte informari. 

 


 

 

Autentificare proprietari

Parteneri (P)

Ai nevoie de o terapie de recuperare medicala? Citeste articolele de pe www.kinetoacasa.ro, care cuprind informatii despre kinetoterapie, terapia Bowen, respectiv terapia Yumeiho.