gototopgototop
facebook

Căutare dupa judeţe

Joomla Slide Menu by DART Creations

cautare avansata

Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII

Raspunderea pentru realitatea datelor furnizate revine exclusiv utilizatorilor site-ului.

Administratorii site-ului infOKazare.ro pot modifica datele anunturilor, fara a altera informatia, in scopul cresterii vizibilitatii acesteia si adaptarii la specificul web site-ului.

Administratorii site-ului infOKazare.ro isi rezerva dreptul de a afisa sau nu anunturile pe site. De asemenea, administratorii site-ului au dreptul sa suspende si/sau sa stearga definitiv anunturile, sa aprobe sau nu stergerea acestora.

Raspunderea pentru comentariile asociate unitatilor de cazare revine vizitatorilor care adauga respectivele comentarii. Administratorii site-ului au dreptul sa aprobe sau nu afisarea comentariilor pe site.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia oricarui vizitator/utilizator al site-ului infOKazare.ro de a inceta de indata accesarea prezentului site.


Modificarea Termenilor si Conditiilor

infOKazare.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori/parteneri. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de web site sau de serviciile infOKazare.ro ori prin accesarea site-ului infOKazare.ro, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor infOKazare.ro.

 

Autentificare proprietari

Parteneri (P)

Ai nevoie de o terapie de recuperare medicala? Citeste articolele de pe www.kinetoacasa.ro, care cuprind informatii despre kinetoterapie, terapia Bowen, respectiv terapia Yumeiho.